Go to main content
Umamigryte med kjøttboller

Umamigryte med kjøttboller, sopp og potet laget av norges kokkelandslag.

The current vote is 0 stars out of 5.
(0)
Umamigryte med kjøttboller
60 minutter
Middels
5-6 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Start med å kutte sopp, sjalottløk, hvitløk.

Finn fram en gryte og stek grønnsakene i smør.

Når disse er gylden tilsetter du hvetemel og surrer det kjapt sammen før du tilsetter kraften.

La dette koke i noen minutter. Husk å rør innimellom.

Skrell deretter poteter og kutt de i passe biter. Tilsett potet i gryten de siste 15 minuttene av kokingen.

Finkutt litt gressløk og bland inn til slutt.

Stek kjøttbollene i en panne med smør.

Tilsett kjøttbollene i gryten og smak til med salt og pepper.

2 Lag topping

Sett ovnen på 220 grader varmluft. Riv grønnkålbladene fra stilken og legg bladene i en bolle.

Masser inn olje og salt i grønnkålen slik at den blir blank.

Spre grønnkålen på et bakepapir og legg dette på et steke brett, og sett dette inn i ovnen i ca. 7-10 min

Når dette er ferdig, tar du grønnkålen å legger den på et tørt papir.

3 Dandér

Start med å finne en dyp tallerken.

Forsyn deg med gryten og topp dette med den sprø stekte grønnkålen.

Vel bekomme, fra det norke kokkelandslaget og den norske bonden!

Nyhet
Ygrq462nvh

Slakterens beste kjøttboller italienske smaker

Nyhet
Ytz52rken5

Kjøttboller Sopp og Løk 400g Enh

Du trenger
Gilde kjøttboller 400 g
Aromasopp 200 g (Shitake, portobello, sjampinjong)
Sjalottløk 3 stk
Hvitløksfedd 1 stk
Poteter 100 g
Kyllingkraft 1 l (buljong og vann)
Smør 2 ss
Hvetemel 2 ss
Topping
Grønnkål 200 g
Olje
Salt

Melkeprotein inkl laktose
Gluten

Flere oppskrifter fra det norske kokkelandslaget

Tapas med sauterte grønnsaker
Rating of this product is 5 out of 5.

Meksikansk tapas med kjøttboller

Klassisk pasta med tomatsaus og italienske kjøttboller
Rating of this product is 5 out of 5.

Klassisk pasta med italienske kjøttboller

En ekte italiensk klassiker med våre beste kjøttboller noensinne! Oppskriften er laget av norges kokkelandslag.

Wrap med kjøttboller, sopp og karamelisert løk

Wrap med kjøttboller, sopp og karamellisert løk

Denne oppskriften er laget av kokkelandslaget med våre beste kjøttboller noensinne.

Italiensk gryte med polenta og kjøttboller
Rating of this product is 4.5 out of 5.

Gryte med italienske kjøttboller og parmesan

Denne oppskriften er laget av det norske kokkelandslaget med våre beste kjøttboller noensinne.

Meksikansk sandwich med kjøttboller

Meksikansk sandwich med kjøttboller

Dette meksikanske smørbrødet er utviklet i samarbeid med det norske kokkelandslaget med våre beste kjøtboller noensinne!