Go to main content
Bakt brie med bacon, honning og nøtter

Vi introduserer verdens enkleste feststarter - Bakt brie! Dette er en rask og enkel oppskrift på ovnsbakt brie pakket i bacon. Enkel og rask festmat som passer perfekt til koldtbordet, samt som dessert eller til forrett. Server varm brie toppet med honning, nøtter og friske epler.

The current vote is 5 stars out of 5.
(2)
Varm brie med bacon
30 minutter
Lett
4 personer

Fremgangsmåte

1 Surr brie i bacon

Lag et kryss med bacon og følg på med flere strimler slik at det danner en sirkel. Legg på brie osten og pakk baconet rundt. Vend så osten rundt og legg den i en ildfast form, slik at baconet er "låst" under osten.

2 Brie i ovn

Bak osten på 200 grader i 5-6 minutter til baconet får en gylden farge og osten er flytende. Ta den så ut og la den stå på kjøkkenbenken mens du forbereder toppingen, slik at osten "setter" seg litt.

3 Tilbered tilbehør

Grovhakk hasselnøtter og rist de gylne i en stekepanne. Del epler i båter og pannestek de i litt smør.

Server så bakt brie i bacon toppet med epler, nøtter, honning og timian.

Vel bekomme, fra den norske bonden!

Mrnsv5cnuy

Stjernebacon Original 140g

NYT

Du trenger
Brie 1 stk
Gilde Stjernebacon 1 pk
Smør 1 ss
Hasselnøtter 1 neve
Timian 5 kvaster
Flytende honning 4 ss
Epler 2

Melkeprotein inkl laktose
Nøtter

La deg inspirere

17 mai sandwich med roastbiff og pepperrotkrem
Rating of this product is 3.67 out of 5.

17 mai sandwich med roastbiff og pepperrotkrem

Smørbrød med roastbiff og pepperrotkrem passer perfekt til koldtbord, når du skal ha gjester eller om du er fysen på noe godt. I vår oppskrift serverer vi roastbiff smørbrødet med hjemmelaget…

Pasta med pesto og spekeskinke
Rating of this product is 5 out of 5.

17. mai pasta med spekeskinke

Om det er lite tid til å lage middag mellom barnetog og borgertog på 17. mai er dette løsningen! Denne oppskriften på kremet pasta med spekeskinke, pesto, ruccula og parmesan passer perfekt som 17.…

Spekeskinke-med-melon

Spekeskinke og melon

Spekeskinke og melon er en frisk og smakfull tapasrett som passer godt til 17. mai lunsj og frokost, som på koldtborder. Dette er en super kombinasjon ettersom saltsmaken i norsk spekeskinke passer…

Crostini med salami siliana
Rating of this product is 5 out of 5.

Crostini med salami, manchego og tapenade

Crostini er en italiensk forrett som består av små skiver med ristet brød, og passer perfekt til 17 mai koldtbordet. Her gir vi deg oppskriften på sprø crostini med italiensk salami, manchego og…

Tapas-til-17.-mai
Rating of this product is 5 out of 5.

Spansk 17. mai tapas

Tapasplanke er alltid en hit! Spekemat fra Gilde paret med smaker fra Spania tar oss på en reise til solfylte steder – akkurat det vi trenger i disse dager! Perfekt til sommerfesten eller 17. mai og…