Go to main content
Wrap med kjøttboller, sopp og karamellisert løk

Denne oppskriften er laget av kokkelandslaget med våre beste kjøttboller noensinne.

The current vote is 0 stars out of 5.
(0)
Wrap med kjøttboller, sopp og karamelisert løk
50 minutter
Vanskelig
10 personer

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Kutt opp aromasopp og stek på høy varme. Smak til med salt og pepper.

2 Karamelliser løk

Kutt kepaløk tynt og fres i panne med olje. Ha i sherryeddik, sukker, salt og smør. La den karamellisere seg på lav temperatur til den er gyllen.

3 Lag ostesaus

Smelt Nduja i en kjele på lav temperatur. Når den er helt smeltet har du i hvetemel og rører godt. Spe i litt og litt melk. Ha over parmesan for å gjøre sausen super «cheesy».

Smak til med salt og pepper. Ha over kjøttbollene og la trekke i ostesausen i minimum 10 minutter.

4 Dandér wrappen

Kutt tomat og rødløk tynt.

Legg først litt ostesaus på wrappen, deretter stekt sopp og karamellisert løk.

Topp med tomat og rødløk, deretter resterende kjøttboller og mer ostesaus.

Fullfør med en god klype med ruccola.

Vel bekomme, fra kokkelandslaget og den norske bonden!

Nyhet
Ygrq462nvh

Slakterens beste kjøttboller italienske smaker

Nyhet
Ytz52rken5

Kjøttboller Sopp og Løk 400g Enh

Du trenger
Tortillalefser 10 stk
Bifftomat 6 stk
Rødløk 1 stk
Gilde kjøttboller 800 g (2 pk)
Stekt sopp
Aromasopp 300 g
Olje til steking
Salt & Pepper
Karamelisert løk
Kepaløk 300 g
Sherryeddik 20 g
Hvitt sukker 20 g
Salt 5 g
Smør 50 g
Nduja og ostesaus
Hvetemel 25 g
Melk 150 g
Parmesan 100 g
Nduja 200 g
Salt & Pepper

Gluten
Melkeprotein inkl laktose

Flere oppskrifter fra det norske kokkelandslaget

Tapas med sauterte grønnsaker
Rating of this product is 5 out of 5.

Meksikansk tapas med kjøttboller

Umamigryte med kjøttboller

Umamigryte med kjøttboller

Umamigryte med kjøttboller, sopp og potet laget av norges kokkelandslag.

Klassisk pasta med tomatsaus og italienske kjøttboller
Rating of this product is 5 out of 5.

Klassisk pasta med italienske kjøttboller

En ekte italiensk klassiker med våre beste kjøttboller noensinne! Oppskriften er laget av norges kokkelandslag.

Meksikansk sandwich med kjøttboller

Meksikansk sandwich med kjøttboller

Dette meksikanske smørbrødet er utviklet i samarbeid med det norske kokkelandslaget med våre beste kjøtboller noensinne!

Italiensk gryte med polenta og kjøttboller
Rating of this product is 4.5 out of 5.

Gryte med italienske kjøttboller og parmesan

Denne oppskriften er laget av det norske kokkelandslaget med våre beste kjøttboller noensinne.