Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Kutt opp aromasopp og stek på høy varme. Smak til med salt og pepper.
2 Karamelliser løk
Kutt kepaløk tynt og fres i panne med olje. Ha i sherryeddik, sukker, salt og smør. La den karamellisere seg på lav temperatur til den er gyllen.
3 Lag ostesaus
Smelt Nduja i en kjele på lav temperatur. Når den er helt smeltet har du i hvetemel og rører godt. Spe i litt og litt melk. Ha over parmesan for å gjøre sausen super «cheesy».
Smak til med salt og pepper. Ha over kjøttbollene og la trekke i ostesausen i minimum 10 minutter.
4 Dandér wrappen
Kutt tomat og rødløk tynt.
Legg først litt ostesaus på wrappen, deretter stekt sopp og karamellisert løk.
Topp med tomat og rødløk, deretter resterende kjøttboller og mer ostesaus.
Fullfør med en god klype med ruccola.
Vel bekomme, fra kokkelandslaget og den norske bonden!
Du trenger | ||
---|---|---|
Tortillalefser | 10 stk | |
Bifftomat | 6 stk | |
Rødløk | 1 stk | |
Gilde kjøttboller | 800 g (2 pk) | |
Stekt sopp | ||
Aromasopp | 300 g | |
Olje til steking | ||
Salt & Pepper | ||
Karamelisert løk | ||
Kepaløk | 300 g | |
Sherryeddik | 20 g | |
Hvitt sukker | 20 g | |
Salt | 5 g | |
Smør | 50 g | |
Nduja og ostesaus | ||
Hvetemel | 25 g | |
Melk | 150 g | |
Parmesan | 100 g | |
Nduja | 200 g | |
Salt & Pepper |
Gluten |
Melkeprotein inkl laktose |
Flere oppskrifter fra det norske kokkelandslaget
Umamigryte med kjøttboller
Umamigryte med kjøttboller, sopp og potet laget av norges kokkelandslag.
Klassisk pasta med italienske kjøttboller
En ekte italiensk klassiker med våre beste kjøttboller noensinne! Oppskriften er laget av norges kokkelandslag.
Meksikansk sandwich med kjøttboller
Dette meksikanske smørbrødet er utviklet i samarbeid med det norske kokkelandslaget med våre beste kjøtboller noensinne!
Gryte med italienske kjøttboller og parmesan
Denne oppskriften er laget av det norske kokkelandslaget med våre beste kjøttboller noensinne.