Go to main content

Pølsemakerens beste

Kvalitet er stikkordet for Gildes spesialpølser; Pølsemakerens Beste. Serien er utviklet av Gildes egne pølsemakere, som har stor lidenskap for gode pølser!

Pølsene er laget med mye grovkvernet svinenakke, som er en stykningsdel vi vanligvis ikke bruker i pølser. Ved å bruke svinenakke, som har god fettmarmorering, får man saftige pølser og god konsistens.

Serien Pølsemakerens Beste kommer med fire forskjellige smaker som både er folkelige og internasjonale; Chili og ost, Siliana og ost, Salsiccia og Jalapeño og ost.

N5g2duucgu

Pølsemakerens Beste Chili og Ost 225g

NYT

5000009642

0.225kg

Slklykfzy8

Salsicciapølse 225g Enh

NYT

5000010221

0.225kg

Lym4ft3d68

Pølsemakerens beste Siliana og Ost 225g

NYT

5000009713

0.225kg

Ryc2fva8mr

Pølsemakerens Beste Jalapeño og Ost 225g

NYT

5000009996

0.225kg

Kjøp produkter fra Gilde på nett

Prøv en av disse oppskriftene med Gildes beste pølser noen sinne!

Les også

Gilde DNT 2021 Banner Kampanje med Logo

Pølsepausen - Alle turer fortjener en premie

Pølsepausen er et høydepunkt på en hver tur. Spesielt for barna, men også for de voksne. Ta med Gilde grillpølser på tur og nyt norsk natur, og ikke minst norsk mat fra norske bønder!

Lavkarbo taco i salat

Taco til middag

Nordmenn elsker taco til middag, spesielt på fredagskvelden. Og hva er vel bedre enn taco laget av ekte norske råvarer fra Gilde? På denne siden finner du oppskrifter på klassisk norsk taco, men også…

Pizza med skinke, oliven og sopp

Pizza - alle våre oppskrifter

Bli inspirert av Gildes oppskrifter på pizza! Pizza er en rett som er elsket av mange, og det finnes uendelige måter å lage den på. Her har vi samlet alle våre oppskrifter, tips og triks. Prøv en av…

Biff Stroganoff

Middagstips

Her har vi samlet alle Gildes middagstips. Tips til raske og enkle middager, men også oppskrifter du kanskje ikke lager til vanlig. Så, hva lager du til middag denne uken?

Skjermbilde 2020 07 02 kl 11 06 23

Gjør pausen til en opplevelse med disse turoppskriftene!